середа, 22 лютого 2017 р.

45-річний ювілей "Світлячка"

Дитячому закладу «Світлячок» виповнилося 45 років!
Ювілей – час підбиття підсумків, роздумів про досягнення, успіхи, плани на майбутнє. За ці роки дитячий садок пройшов довгий і важкий шлях не тільки становлення, але й накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, творчого пошуку, поліпшення матеріально-технічної бази.
Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники дошкільного закладу на чолі із завідувачем Нікіша Мариною Миколаївною щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:
Вони до діточок приходять не на службу,
На добру зустріч з нашим майбуттям.
Вони несуть щодня любов і дружбу
          І просто віддають своє життя!
На яскраве свято зібралося чимало гостей, педагогів-ветеранів з першою завідуючою дошкільного закладу Мозохіною Лілією Юхимівною.
З подарунками завітали до ювілярів заступник міського голови Дойнова Юлія Вікторівна, депутат обласної ради Бабанін Олександр Олександрович, начальник відділу освіти Липський Володимир Миколайович, головний спеціаліст  Лисенко Людмила Валентинівна, голова профспілкового комітету Моненко Ніна Василівна, депутати Безродня Жанна Віталіївна, Братеньков Іван Сергійович, директор ТБ «Бердянськ» Горбатко Вікторія Вікторівна, колеги з інших навчальних закладів міста, голова батьківського комітету Кара Вадим Володимирович, мама випускниці ДНЗ Антолік Оксана.
Цього дня в стінах дитячого садочку лунало безліч привітань та побажань. Вихованці та випускники закладу дарували гостям свої таланти, а посмішки не сходили з облич присутніх.