вівторок, 22 серпня 2017 р.

Установча педагогічна нарада «Організація роботи ДНЗ в новому навчальному році»

         22 серпня 2017 року в ДНЗ №33 «Світлячок» пройшла установча педагогічна нарада «Організація роботи ДНЗ в новому навчальному році».
         Педагогічним колективом проаналізовано діяльність дошкільного закладу за 2016-2017 навчальний рік, визначені пріоритетні завдання ДНЗ на новий навчальний рік, акцентована увага присутніх на питаннях організації та вдосконалення навчально-виховного процесу з дошкільниками, впровадження інноваційних технологій в освітній процес, та удосконалення форм роботи з батьківською громад кістю в ДНЗ.
         Педрадою обговорено та схвалено річний план роботи ДНЗ на новий навчальний рік, плани роботи фахівців закладу: керівника музичного, практичного психолога, педагога соціального, керівників гуртків, інструктора фізкультури. Схвалено розклад занять в групах 3-6 р.ж.
         Педагогами всіх вікових груп презентовані нові дидактичні ігри та наочні посібники що будуть використовуватись в освітньо-виховному процесі в новому навчальному році, а саме наочні посібники: «Вулиця голосних звуків», «Будинок приголосних звуків»; дидактичні ігри: «Лікарські рослини», «Валеологія для дітей»(6 р.ж.), «Барвистий килимок»; дидактичний матеріал «Подорож Крапельки» (5 р.ж.), наочний посібник «Пори  року», дидактична гра: «Геометрична мозаїка», настільна гра «Доміно» (4 р.ж.), дидактичні ігри: «Піраміда», «Прикрась картину», «Збери ведмедика», «Сонечко», «Веселі прищіпки», «Який на дотик», «Буси для Олени» (3 р.ж.).
         Колектив ДНЗ разом та батьки вихованців –  як єдина команда однодумців, підготували дошкільний навчальний заклад до роботи в новому навчальному році. 





















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.