середа, 13 лютого 2019 р.

Семінар-практикум для педагогів закладу «Розвиток стресостійкості як профілактика емоційного вигорання педагогів»


На виконання річного плану роботи ЗДО пройшов семінар-практикум для педагогів закладу «Розвиток стресостійкості як профілактика емоційного вигорання педагогів». З метою підвищення самооцінки педагогів, створення умов для психологічного розвантаження та інформування про сучасні техніки і прийоми стабілізації емоційного стану .
Соціальним педагогом Вакал Тетяною Олександрівною та практичним психологом Кочевенко Анною  Миколаївною проведені ефективні  вправи щодо ознайомлення з поняттями «синдром емоційного вигорання», його основними причинами і симптомами, визначенням основних  умов збереження емоційного здоров'я педагога.
За допомогою  тренінгових вправ та технік арт-терапії  в групі  створено атмосферу емоційної свободи та відкритості, дружелюбності і довіри один до одного. Проведений захід сприяв формуванню професійних якостей педагогічних працівникив: комунікативних здібностей, рефлексії, здатності  до емпатії, надані практичні  рекомендації  щодо боротьби з «синдромом емоційного вигорання», що сприятиме збереженню та зміцненню психічного здоров’я педагогів закладу під час трудової діяльності.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.