понеділок, 20 травня 2019 р.

"Тиждень безпеки дитини"


На виконання річного плану роботи та з метою формування свідомого розуміння цінності власного життя з 14 по 20.05.2019 в ЗДО проходив щорічний «Тиждень безпеки дитини». Згідно затвердженого плану роботи в усіх групах здійснювався освітній процес, направлений на закріплення знань, умінь, навичок з питань безпечної життєдіяльності дитини в соціумі.
Впровадження ефективних форм роботи з дошкільниками (дидактичні ігри, бесіди, алгоритмічні ігри «Землетрус», «Ураган») сприяли закріпленню знань дітей за тематикою кожного дня Тижня безпеки.
         Підсумковим днем Тижня 20.05.2019 став День Цивільного захисту з проведенням презентаційного  заняття з дошкільниками 5 р.ж. "Бджілка" «Подорож на острів Безпеки» (вихователь Іоніна Наталя Олександрівна). В цей день проведені  об’єктове та  протипожежне  тренування.
Працівниками та вихованцями ЗДО відпрацьовані дії на випадок виявлення невідомого предмета в приміщенні закладу та на випадок пожежі.
Щорічне проведення «Тижня безпеки дитини» та Дня Цивільного Захисту сприяють підвищенню рівня знань та навичок учасників освітнього процесу в умовах надзвичайних ситуацій.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.