понеділок, 15 листопада 2021 р.

ПІЗНАЄМО СВІТ РАЗОМ

 12.11.2021

На виконання річного плану роботи та з метою вирішення пріоритетного завдання ЗДО щодо розвитку критичного мислення дошкільників за допомогою stream-лабораторій, з педагогами ЗДО проведено семінар- практикум "Пізнаємо світ разом".

Цікаві ігрові вправи "Квітка", мозковий штурм "Як організувати простір дитини", бліц - гра "Питання-відповідь" , вправи "Пояснялки", "Визнач порядок структурних компонентів експерименту" та пам'ятка "Увага! Проводимо експеримент!" допомогли педагогам закріпити знання щодо оснащення stream-лабораторій в групах 5-6 р.ж. та проведення дослідів і експериментів з дошкільниками під час освітнього процесу.

Під час практичної частини семінару, педагоги продемонстрували проведення з дітьми нескладних дослідів з об'єктами неживої природи - повітрям, водою, тощо.

Проведений захід допоміг вихователям оволодіти новими ефективними формами та методами роботи з дошкільниками щодо становлення наукового світогляду дошкільників, сприяв розвитку творчості та професійної майстерності педагогічних працівників.






















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.