четвер, 30 грудня 2021 р.

СВІТЛЯЧКУ - 50 !!!

             На АЗМОЛІ, серед каштанів розташовано  маленький, затишний острівець для бердянських  дошкільнят під назвою СВІТЛЯЧОК,  який відзначив свій 50- річний ювілей!!!

Вперше за 50 років, в умовах карантинних обмежень, ювілей відзначався без гостей!

Проте СВІТЛЯЧОК не залишився без уваги - ювілейний адрес з найкращими побажаннями та цінний подарунок - монітор, отримав колектив закладу дошкільної освіти від в. о. мера Бердянська, секретаря міської ради Олександра Свідло, начальника відділу освіти Наталії Лазуренко, в. о. начальника відділу освіти Жанни Безродньої, завідувача сектору дошкільної та позашкільної освіти Людмили Лисенко, голови міської  профспілки працівників освіти Ніни Моненко, першої завідуючої Ліліі Юхимівни Мозохіної.

На урочистих зборах  грамотами департаменту та відділу освіти були нагороджені - директор ЗДО Марина Миколаївна Нікіша, працівники СВІТЛЯЧКА, які працюють  у садочку від 20 до 33 років!

Для усіх ветеранів праці,працівників, випускників, вихованців та батьків  створено вітальний відео-ролик, переглянувши який, можна згадати  моменти цікавого, яскравого 50 - річного життя нашого СВІТЛЯЧКА!

 

Нехай квітує СВІТЛЯЧОК

Серед садочків міста.

Звучить у ньому з року в рік

Щасливий сміх дитинства!


Світлячку - 50 років!!!!! (відео - ролик натиснути тут)























Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.