середу, 2 лютого 2022 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ "У КРАЇНІ ГЕОМЕТРИЧНИХ ФІГУР"

 02.02.2022

В рамках проведення атестації педагогічних працівників, в ЗДО пройшло презентаційне заняття вихователя  Шевченко Юлії Миколаївни (спеціаліст другої кваліфікаційної категорії ).

Вихователь групи 6 р.ж. поглиблено працює над темою "Впровадження інноваційної технології "Логічні блоки З. Д'єнеша" для інтелектуального розвитку дошкільників".

Дошкільнята групи РОМАШКА продемонстрували присутнім педагогам рівень своїх логіко - математичних знань, умінь та навичок: назви та ознаки геометричних фігур ( по  кольору, формі, величині, товщині).

Особливо цікавими були завдання за картками - схемами, таблицями  та картками з протилежними властивостями. Майбутні першокласники вільно орієнтуються по таблицях за вказаними координатами, визначають місце розташування предмета відносно іншого. Використання карток допомагає розвивати в дітях здібності до заміщення та до моделювання властивостей, вміння кодувати та декодувати інформацію про них.

Проведене заняття сприяло формуванню у дітей уявлень про геометричні фігури розвитку логічного, конструктивного, креативного мислення.

Педагог Шевченко Ю. М. претендує на присвоєння кваліфікаційної категорії "спеціаліст першої кваліфікаційної категорії."
























Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.