пʼятниця, 7 червня 2019 р.

Звітування керівника ЗДО

На виконання «Національної доктрини розвитку освіти» п. 3, наказу МОН від 28.01.2000 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх професійно-технічних навчальних закладів», наказу відділу освіти «Про затвердження графіку проведення щорічного звітування керівників навчального-виховних закладів» та з метою подальшої відкритої і демократичної державно-громадської системи дошкільної освіти, в ЗДО щорічно проходить звітування керівника Нікіша Марини Миколаївни.
Цей рік не став виключенням. Традиційно, в музичній залі завідувач (директор) звітувала перед колективом працівників та батьківської громадськості. Присутніх ознайомлено з результатами адміністративно-господарської освітньої діяльності, висвітлені питання харчування, медичного обслуговування та соціального захисту дошкільників. Озвучені бюджетні та спонсорські витрати за 2018-2019 н.р. для зміцнення матеріально-технічної бази закладу.
Члени колективу та батьківської громадськості висловили подяку Марині Миколаївні за створені умови, що сприяють гармонійному розвитку дошкільників.
За результатами таємного голосування  роботу керівника одноголосно визнано задовільною.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.