пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

Ігрове дистанційне навчання дошколят 5 р.ж.

Педагоги Коротченко С.В. Левковська Т.П. Пропонують своїм вихованцям переглянути та прослухати Великодню казочку та спробувати самостійно розказати її своїм батькам.
Тема заняття з малювання: «СІЛЬ ТА АКВАРЕЛЬ» - ТВОРЧИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ одностайно захопить і дорослих, і малих.
Малювання аквареллю по сілі схоже на чарівний експеримент. Він сподобається як дітям так же і їх батькам. Нова техніка підійде якнайкраще непосидючим дітям, адже процес творення картини швидкий і захопливий. Варто лише раз побачити, як зміщуються кольори на солі, і неодмінно захочеться малювати ще один шедевр. В цій техніці сам процес важливіший за результат. І Зараз я поясню поетапно, як оволодіти мистецтвом чарівного малювання.
Для роботи нам необхідні такі матеріали, як цупкий папір, олівець, сіль, акварельні фарби, пензлик та склянка з водою, серветки.

1. На міцному папері намалюйте олівцем крашанку. Головне для цієї техніки, щоб лінії малюнка перетиналися. Тоді ефект змішування фарб буде найкращим.

2.    Далі, по колу наносимо клей, причому швидко, щоб  не висихав.



3.   Тепер висипаємо на малюнок сіль, даємо трохи часу на приклеювання і прибираємо зайве.
4.  Далі беремо акварельні фарби і набираємо на пензлик побільше води. Чим вологіший пензлик, тим краще фарба розтікатиметься по малюнку.

Для рухливої активності малюків пропонуються музичні руханки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.