пʼятниця, 8 травня 2020 р.

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ. ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ.


8 травня - Україна відзначає День пам’яті та примирення, присвячений вшануванню подвига українського народу, його видатного внеску у перемогу у Другій світовій війні. 9 травня – відзначаємо День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Усі педагоги ЗДО залучили своїх вихованців до відзначення цих важливих дат. Враховуючи вікові особливості дошкільнят , педагоги груп 5-6 р.ж. запропонували своїм вихованцям перегляд он-лайн заняття «Ніколи знову». Майбутні першокласники прийняли участь у бесіді – інтерв’ю  «Миру - так! Ні – війні!». Старші вихованці висловили своє розуміння цінності миру. Для малечі 3-4 р.ж. запропоновано перегляд тематичного мультфільму «9 травня» та поради щодо виготовлення символу мира  - голуба  (4 р.ж.), малювання – маку (3 р.ж.).
Керівник гуртка Семенова Є.М. провела для дітей та батьків майстер клас «Мак – символ памяті та волі».
Керівник гуртка «Украйнознавці»  Кузнецова Т.О. презентувала добірку віршів про мир.
В ці пам’ятні дні бажаємо усім жити у мирі, навчитися прощати і розуміти один одного, залагоджувати усі суперечки та сварки мирним шляхом. Вірте і творіть добро, щоб ніколи не було війні і конфліктів.

НІКОЛИ ЗНОВУ!





Керівник гуртка «ТАЛАНОВИТІ ПАЛЬЧИКИ» Семенова Є.М. пропонує майстер - клас для дітей та батьків за темою «МАК - СИМВОЛ ПАМ'ЯТІ ТА ВОЛІ».


Керівник гуртка «УКРАЇНОЗНАВЦІ»  Кузнецова Т.О. презентує добірку віршів про мир.
(НАТИСНИ ТУТ)


 
 
 






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.